Welkom, gast!


 
Waardering:
  • 0 stemmen - gemiddelde waardering is 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Violette Vlam
10-06-2019, 04:42 PM (Dit bericht is het laatst bewerkt op 10-06-2019 om 04:46 PM door Violet Lady.)
Bericht: #1
Violette Vlam
Hallo iedereen,

Ik ben Violet Lady en ik houd me vooral bezig met de Ascended Masters (vooral Saint Germain) en Violette Vlam Magie. Ik heb een kleine cursus geschreven over wat Violette Vlam Magie precies is en hoe het juist werkt. Laat maar weten wat jullie ervan vinden Big Grin
LES 1: WAT IS DE VIOLETTE VLAM?

De violette vlam is een geschenk van het hart van onze Vader-Moeder God. Het goddelijke doel van dit geschenk is om de mensheid te helpen zijn misstanden te veranderen, zo onbewust gemanifesteerd door het misbruik van onze gedachten en gevoelens te verwisselen voor Licht.

Dit omvat alles wat op het fysieke vlak bestaat, dat geen liefde, harmonie en evenwicht van de hemel op aarde weerspiegelt.

De Violette Vlam is het perfecte evenwicht tussen de uitademing van onze Vader God, de manachtige saffierblauwe Vlam van Goddelijke Wil, Macht en Autoriteit, en de Inademing van onze Moeder God, de vrouwelijke sprankelende roze Vlam van verheerlijkende Goddelijke Liefde, Aanbidding en Respect voor leven.

Wanneer de uitademing en de inademing van onze Godouders samenvloeien in één ritmische vibratie, is er een Violette Vlam van onmetelijke macht en kracht neergedaald. Dit heilige geschenk van Violet vuur heeft het vermogen om elk bestaan ​​van ziekte op aarde en elk elektron van energie dat de mensheid ooit verkeerd heeft beoordeeld, in licht om te zetten. Ik weet, uit het bewustzijn van onze beperkte geest, dat dit te mooi lijkt om waar te zijn, maar de realiteit is dat stelling nemen nog niet eens begint te openbaren wat de onvergelijkelijke behulpzaamheid die dit geschenk van onze Vader-Moeder God met zich meebrengt.

De geliefde geascendeerde meester Saint Germain is het instrument geweest dat de kennis van de Violette Vlam naar de bewuste geest van de mensheid heeft gebracht. In het celestiale koninkrijk staat hij bekend als de zoon van vrijheid en heeft hij zich beschikbaar gesteld om de violette Vlam op aarde te houden ten behoeve van al het leven in ontwikkeling.

In verheven dienst van het Hart van onze almachtige, alomtegenwoordige, alwetende Vader-Moeder God,alles Dat Is, is hij: de Bewaarder van de Violette Vlam. In deze staat van goddelijke dienst bewaart Saint Germain dit geschenk van onze Vader-Moeder God die voor alle Zonen en dochters van God in het universum. Gedurende deze gevaarlijke tijd op de planeet Aarde werkt Saint Germain met steun van de hele hemelse hiërarchie. Elke ingewijde, Avatar, Boeddha, geheiligd of gedoopt wezen die ooit op deze aarde heeft rondgelopen, helpt Saint Germain in zijn poging om Moeder Aarde, en al het leven in ontwikkeling dat haar bewoonde, te helpen terugkeren naar de vijfdimensionale frequenties van onbeperkte fysieke perfectie. Om dit Goddelijke Evenement te vergroten, richten de Lichtlegioenen hun hele Schepping, hun Liefde en behulpzaamheid op deze gezegende planeet.

Nooit hebben de Kinderen van God meer hulp van het Hoge ontvangen dan in dit Kosmische Moment. Nu is het tijd dat we iets teruggeven aan het universum als waardering voor het overweldigende geschenk van liefde aan ons allen gegeven. In 1936 begon Saint Germain informatie te onthullen over de Violette Vlam om de mensheid te wekken. In die tijd waren zelfs de Lichtwerkers in staat om alleen de meest vriendelijke frequenties van dit Heilige vuur te omvatten. Saint Germain begon lichtwerkers te leren hoe ze de aardige eigenschappen van genade, medelijden en vergeving van de Violette Vlam konden gebruiken. Latere lichtwerkers leerden de frequenties van verandering en zuivering te gebruiken. En uiteindelijk kwamen de frequenties van rechtvaardigheid, vrijheid, mogelijk en overwinning naar ons toe.

Toen we het vermogen ontwikkelden om meer licht te omvatten, leerden we hoe we het ritme en de goddelijke ceremonie van de violette vlam konden gebruiken. Hoe bekwamer de Lichtwerkers werden in het gebruik van de gaven van de Violette Vlam, hoe meer Saint Germain en de Wezens van Licht, geassocieerd met het Heilige Vuur, in staat waren om ziekte, pijn, lijden en de dood van de mensheid te overstijgen, en boven dit gezamenlijk gecreëerde doodskleed uit te tillen. Deze sluier was de duisternis die ons van God zelf scheidde en verhinderde ons te communiceren met de Lichtwezens in de rijken van de verlichte waarheid. Zeventig jaar lang hebben Lichtwerkers over de hele wereld dit Violette Licht binnengelaten, langzaam maar zeker de weg vrijgemaakt voor het ontwaken dat nu plaatsvindt in de harten en geesten van mensen overal ter wereld.

Nu, tijdens het 70-jarig jubileum van de eerste ervaring van de Violette Vlam, bieden Saint Germain en de Legioenen van Licht geassocieerd met dit geschenk van onze Vader-Moeder God, aan om de Open Deur te zijn voor een ongeëvenaarde vijf-dimensionale activiteit van de Violette vlam die de mensheid wil helpen in ons terugkeerproces. Tijdens deze succesvolle ongelooflijke veranderingen die zich de afgelopen jaren hebben voorgedaan in de aardse lichamen van de mensheid en de toestroom van goddelijk bewustzijn dat al sinds het begin van de eeuwenwisseling voor de mensheid zorgt, zijn we in staat hogere frequenties van de Violette Vlam op te nemen. Onze Vader-Moeder God heeft bevestigd dat deze activiteit van Licht de kracht van de Violette Vlam op aarde exponentieel zal uitbreiden, en het zal ons helpen om de negativiteit die naar de oppervlakte wordt gebracht om te genezen snel te veranderen, zowel in ons leven en over de hele wereld.

Deze vergrote bekrachtigde vijfdimensionale frequentie van de Violette Vlam zal het ontwaken versnellen dat op deze planeet plaatsvindt, en zal de Mensheid vanuit de spiraal van evolutie naar frequenties van Harmonie en Balans doen opstijgen boven alles wat we ooit hebben ervaren sinds onze val uit de Genade, miljoenen jaren geleden. Deze onbaatzuchtige daad van goddelijke interventie door Saint Germain en zijn gelijke exponenten van de Violette Vlam zal de mensheid helpen op een manier die verder gaat dan alles wat we weten. Om een ​​vaag idee te krijgen van wat dit betekent in ons dagelijks leven, moeten we begrijpen hoe de Violette Vlam werkt.
LES 2: HOE WERKT DE VIOLETTE VLAM?

De Violette Vlam is beschikbaar voor elke man, vrouw en kind. We moeten alleen dit enorme geschenk van onze Vader-Moeder God gebruiken om het in ons leven te laten door onze IK BEN Aanwezigheid. Zoals alle hulp van de hemelse rijken, moeten we vragen voordat we kunnen ontvangen. Dit fantastische instrument interfereert niet met onze vrije wil, maar zodra we de Violette Vlam hebben gevraagd om zich te bemoeien met onze Aardse ervaringen, zullen de poorten van de hemel openen en de Violette Vlam zal onze bede volgen en krijgen we wat we vragen. Wanneer onze Ik Ben Aanwezigheid de Violette Vlam oproept, waardoor we ons leven kunnen binnentreden, stroomt de Violette Vlam door ons zilveren koord in onze Kroonchakra en daalt af in onze Hartvlam.

Wanneer het Violette Vuur onze Hartvlam bereikt, is het vergelijkbaar met ons eigen individuele elektronische patroon. Nadat dit is volbracht, wacht het op aanwijzingen van onze Ik Ben Aanwezigheid om zijn missie te vervullen. Wanneer we bijvoorbeeld geïnteresseerd zijn in het veranderen van de verouderde patronen van armoedebewustzijn waaraan we al zo lang gehecht zijn door ons geloof in gebrek en beperking, vragen we eenvoudig de Violette Vlam om dit te verwezenlijken. Dit kan eenvoudig worden gedaan door het aan te roepen:

IK BEN mijn geliefde IK BEN aanwezigheid, die de volledige kracht van de Violette Vlam oproept; voor oorzaak, kern en gevolg; elke gedachte, gevoel, woord of gedrag herhaalt en onthoudt die ik ooit heb uitgedrukt, in welke tijd of dimensie, zowel bewust of onbewust, en transformeert armoedebewustzijn of gebrek of beperking van welke aard dan ook.

Met deze uitnodiging komt de Violette Vlam onmiddellijk in actie. Het vloeit voort uit onze Hartvlam, verzegeld met onze elektronische tijdspanne of dimensie, bewust en onbewust, dat alles weerspiegelt dat minder is dan de onbeperkte perfectie van God. Door een eenvoudige bevestiging als deze te onthouden, kun je het de hele dag door herhalen. Dan zullen we een constante kracht van de Violette Vlam zijn, waar we ook zijn en wat we ook doen. Soms nodigen mensen de Violette Vlam uit zonder resultaten in de buitenwereld te zien. Dit geeft hen het idee dat de Violette Vlam niet werkt, maar dat is NOOIT het geval.

DE VIOLET VLAM IS EEN CADEAU VAN GODDELIJK LICHT DAT NAAR DE LETTER WERKT, ELKE KEER DAT ZE WORDEN AANGEROEPEN DOOR DE IK BEN AANWEZIGHEID.

Maar er is een factor die bepaalt hoe snel het resultaat zich zal manifesteren in de wereld van vorm, bij gebruik van de Violette Vlam. Dat noemen we het bereiken van kritische massa. Het is belangrijk voor ons om te begrijpen hoe de kritische massa onze inspanningen beïnvloedt om ons leven te veranderen.
LES 3: HET BEREIKEN VAN KRITIEKE MASSA

Een veel voorkomend scenario is dat wanneer we ontwaken, we ons bewust worden van de macht / kracht van ons creatieve vermogen en het geschenk van de Violette Vlam. Dit bewustzijn moedigt ons aan om te werken aan de beheersing van gedachten en gevoelens, en het inspireert ons om de Violette Vlam te gebruiken. We blijven ons inspannen om positief te denken en onze emotie te beheersen, en we richten onze aandacht op wat we in ons leven gemanifesteerd willen zien. We nodigen de Violette Vlam uit om onze ongepaste gedachten en gevoelens uit het verleden te veranderen, en we versterken onze inspanningen met dagelijkse visualisaties en bevestigingen.

Vaak blijven we na wat een dappere poging leek, enkele van onze oude problemen ervaren. Dit is de oorzaak van onze ontmoediging en het verlies van ons vertrouwen in het vermogen om ons leven te veranderen. Op dat moment hebben we het gevoel dat onze inspanningen nutteloos / doelloos zijn en geven we het op om onze situatie te verbeteren. We stoppen met het uitnodigen van de Violette Vlam en laten onze inzichten los. Dit zorgt ervoor dat we terugvallen op onze oude negatieve gedragspatronen. En we beginnen onze angsten, problemen en uitdagingen uit te breiden in plaats van onze gedachten en gevoelens te gebruiken om ons doel, onze hoop en dromen te versterken. Het resultaat van deze terugval is dat het moeilijker wordt en dat onze situatie zelfs hopeloos lijkt.

De natuurlijke wet op kritische massa is verantwoordelijk voor dit speciale fenomeen. Als we begrijpen hoe kritische massa werkt, zullen we de moed vergroten om te volharden, zelfs in het aangezicht van schijnbaar falen, totdat onze doelen tastbaar zijn op het fysieke plan. Alles is gemaakt van energie, vibratie en bewustzijn. Wanneer we een klein deel van de alomvattende wetenschap van de kwantumfysica verkennen / onderzoeken, leren we dat wanneer iets de kritische massa bereikt, er een ONSTOPBARE VERANDERING / VERSCHUIVING plaatsvindt. Wanneer een elektron bijvoorbeeld zijn vibratie verhoogt op het moment dat het de kritische massa bereikt, wordt het hele elektron naar een hogere frequentie getrokken en kan niets die verandering / verschuiving stoppen.

Kritische massa is 51 procent van de energie, trillingen en bewustzijn waar we het over hebben. Wanneer 51 procent van een elektron op een hogere frequentie vibreert, wordt de resterende 49 procent onmiddellijk opgenomen in de nieuwe vibratie. Dus hoe beïnvloedt dit facet van de kwantumfysica de Violette Vlam en ons vermogen om ons leven te veranderen? Wanneer we de Violette Vlam gebruiken, zijn dezelfde wetten van de kwantumfysica van toepassing. Als we bijvoorbeeld het bewustzijn van armoede willen veranderen, nodigen we de Violette Vlam uit en vragen we dat elk elektron van armoedebewustzijn dat we ooit hebben getoond, weer wordt omgezet in zijn Goddelijk Potentieel, dat de Onbeperkte Overvloed van God is. Op het moment dat 51 procent van onze energie, vibraties en bewustzijn resoneren met frequenties van Gods onbeperkte overvloed in plaats van met armoede, gebrek en beperking, hebben we een kritische massa van besef van welvaart bereikt.

Wanneer dat verschijnt, kan niets de manifestatie van overvloed in ons leven stoppen.

Het probleem is dat we nooit precies weten wanneer we dit magische moment van kritische massa zullen bereiken. Vaak zijn er geen externe signalen en het lijkt erop dat we ons nog ver van dat punt van verandering bevinden. Dit is meestal het geval wanneer we voelen dat onze inspanningen falen en we de neiging hebben het op te geven. Soms zijn we slechts een ademtocht verwijderd van het bereiken van deze kritische massa, maar we realiseren ons dat niet, dus raken we ontmoedigd en stoppen met proberen. We eindigen daar en bereiken nooit ons doel. De sleutel tot ons succes is dat we moeten doorgaan, zelfs in tijden van tegenspoed. Het is van vitaal belang voor ons om te begrijpen dat de Violette Vlam oneindig veel machtiger / krachtiger is dan elke gefragmenteerde menselijke miscreatie die we onbewust hebben gecreëerd.

Armoede heeft geen macht. De bedoeling van deze informatie is om ons allemaal aan te moedigen, te herzien, te verheffen en te inspireren door ons in staat te stellen een groter beeld te zien tijdens deze verrassende en extreem uitdagende tijden.

De som van het leven is het aantal uren dat je hebt liefgehad


[-]
Snel reactie plaatsen
Bericht
Typ hier uw reactie op deze discussie.


Afbeeldingsverificatie
Afbeeldingsverificatie
(niet-hoofdlettergevoelig)
Voer in het tekstvak hieronder de tekens in die op de afbeelding links te zien zijn. Dit proces wordt gebruikt om automatische plaatsing van berichten door computerscripts te voorkomen.

Ga naar locatie: